Ons Kantoor

Ons kantoor

Notariskantoor Kroezen is een modern, flexibel en toegankelijk notariskantoor waar uw persoonlijke wensen centraal staan.

Alle medewerkers binnen ons team hebben een ruime praktijkervaring in het notariaat. De kracht van ons kantoor is de spreiding van de diverse rechtsgebieden, waardoor wij u op alle fronten deskundig van dienst kunnen zijn. Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door een persoonlijke en informele benadering.

Voor een bespreking of ondertekening van een akte wordt voldoende tijd in de agenda gereserveerd zodat er nog gelegenheid is voor eventuele vragen of andere notariële onderwerpen. Desgewenst wisselen wij graag van gedachten met uw eigen adviseurs.

Hans Kroezen

Notaris

Hans Kroezen is de oprichter en eigenaar van Notariskantoor Kroezen. Zijn focus ligt op ondernemingsrecht. Uiteraard kunt u ook voor al uw andere notariële zaken bij hem terecht. “Ik wil het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk maken. Betrokkenheid, deskundigheid en toegankelijkheid vind ik hierbij heel belangrijk. Heeft u specifieke vragen? Loop gerust eens bij ons binnen! De koffie staat klaar.”

Pauline Bakker

Pauline Bakker

kandidaat notaris

Pauline Bakker is in juni 2020 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen in de studie Notarieel Recht. Sinds augustus 2020 is zij als kandidaat-notaris werkzaam bij Notariskantoor Kroezen. Pauline houdt zich bezig met alle zaken rondom de aankoop en verkoop van woningen en het vestigen van hypotheken. Tevens kunt u bij Pauline terecht voor een intake-gesprek als u bijvoorbeeld een woning gaat kopen en een samenlevingscontract en/of testamenten wilt maken. “Het proces tot de uiteindelijke akte probeer ik van A tot Z zo zorgvuldig en betrokken mogelijk te begeleiden. Hierbij zet ik mijn juridische kennis in om mijn cliënten goed te kunnen adviseren.”

Marjon Vrielink

Notarieel medewerkster

Marjon Vrielink werkt sinds 1999 in het notariaat en vanaf 2001 bij Notariskantoor Kroezen. Voor alle notariële aktes met betrekking tot onroerend goed of vennootschaprecht kunt u bij haar terecht. “Het geeft mij veel voldoening als ik onze klanten met een tevreden gevoel naar huis zie gaan. Sommige problemen zijn nu eenmaal niet makkelijk op te lossen. Ik ben een echte doorzetter en blijf volhouden totdat de akte 100% naar wens is!”

Wendy Martens

Notarieel medewerkster

Wendy Martens werkt sinds 2007 bij Notariskantoor Kroezen. Zij houdt zich met name bezig met familierecht. “Ondanks mijn specialisatie heb ik een veelzijdige baan. Trouwen, scheiden, erven, schenken; het zijn alledaagse gebeurtenissen waar ik notariële stukken voor opmaak. Daarnaast spring ik af en toe bij als receptioniste. Dat is het leuke van werken in een klein team!”

Astrid Teggelaar

Receptioniste / telefoniste

Astrid Teggelaar werkt sinds 2002 in het notariaat. “Ik ben vaak het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Aan de telefoon of hier op kantoor. Het leuke is dat mijn werk daardoor heel afwisselend is. Ik maak graag een praatje en vind het belangrijk dat er goed geluisterd wordt!”

Wendy Bodde

Receptioniste / telefoniste

Wendy Bodde werkt sinds 2019 bij Notariskantoor Kroezen. Onze slogan ‘met recht vertrouwd’ begrijpt ze als geen ander. “Ik werkte hiervoor 27 jaar bij een Juwelier en weet dus heel goed hoe je met klanten om moet gaan in goede en minder goede tijden. Of het nu op kantoor is, aan de telefoon of per mail, ik vind het allerbelangrijkste dat de klanten goed worden ontvangen en geholpen. Met mijn gevoel voor humor, vrolijke en positieve instelling doe ik mijn best om onze klanten tevreden te stellen.

Met recht vertrouwd.

Bel ons voor meer info of voor een afspraak!

Aan een informatief gesprek van een half uur zijn geen kosten verbonden.

Wilt u graag een persoonlijk gesprek?

Contact gegevens

  Monnikstraat 62, 7571 CW Oldenzaal

   Telefoon: +31 (0)541 - 57 25 25

  Email: info@notariskantoorkroezen.nl

Over ons

Notariskantoor Kroezen is een modern, flexibel notariskantoor met als doel een optimale dienstverlening met oog voor de persoonlijke wensen van haar cliënten. Ons enthousiaste team bestaat uit Hans Kroezen (notaris), Pauline Bakker (kandidaat notaris), alsmede 6 notariële medewerksters. Alle medewerkers hebben een ruime praktijkervaring in het notariaat.