Ons Kantoor

Ons kantoor

Notariskantoor Kroezen is een modern, flexibel en toegankelijk notariskantoor waar uw persoonlijke wensen centraal staan.

Alle medewerkers binnen ons team hebben een ruime praktijkervaring in het notariaat. De kracht van ons kantoor is de spreiding van de diverse rechtsgebieden, waardoor wij u op alle fronten deskundig van dienst kunnen zijn. Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door een persoonlijke en informele benadering.

Voor een bespreking of ondertekening van een akte wordt voldoende tijd in de agenda gereserveerd zodat er nog gelegenheid is voor eventuele vragen of andere notariële onderwerpen. Desgewenst wisselen wij graag van gedachten met uw eigen adviseurs.

Hans Kroezen

Notaris

Hans Kroezen is de oprichter en eigenaar van Notariskantoor Kroezen. Zijn focus ligt op ondernemingsrecht. Uiteraard kunt u ook voor al uw andere notariële zaken bij hem terecht. “Ik wil het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk maken. Betrokkenheid, deskundigheid en toegankelijkheid vind ik hierbij heel belangrijk. Heeft u specifieke vragen? Loop gerust eens bij ons binnen! De koffie staat klaar.”

Mariska Verwoert

Kandidaat-Notaris

Mariska Verwoert werkt sinds 2013 in het notariaat en vanaf juli 2017 bij Notariskantoor Kroezen. Haar toewijding en specialisatie ligt in het familie- en erfrecht. “Cliënten zitten bij mij aan tafel om te praten over persoonlijke en belangrijke onderwerpen en beslissingen in hun leven. Om goed te kunnen adviseren is het van groot belang dat je betrokken bent bij de cliënten. Ik denk dat dit mijn toegevoegde waarde is.”

Jolyn Kienhuis

Juriste

Jolyn Kienhuis werkt sinds 2018 bij Notariskantoor Kroezen. In de zomer van 2018 is Jolyn afgestudeerd aan Saxion Hogeschool te Enschede in de studie HBO rechten. Jolyn combineert haar notariële werkzaamheden in het personen- en familierecht met de opleiding Rechtsgeleerdheid, richting Nederlands recht, aan de Rijksuniversiteit Groningen. “Het is voor mij van belang dat ik mijn juridische kwaliteiten kan inzetten en hiermee een bijdrage kan leveren aan de belangrijke beslissingen die cliënten in hun leven dienen te nemen.”

Rense Loohuis

Juridisch medewerker (paralegal)

Rense Loohuis werkt sinds 2016 in het notariaat, waar hij begon bij een groot kantoor in het westen van ons land. Na een kleine uitstap bij een wat kleiner kantoor eveneens in het westen van Nederland werkt Rense sinds 2019 bij Notariskantoor Kroezen. Naast het werken bij ons kantoor studeert Rense in de avonduren een universitaire opleiding rechten.  Rense houdt zich voornamelijk bezig met onroerend goed. Maar eveneens verricht hij werkzaamheden op andere rechtsgebieden. “Of het nu gaat om de overdracht van uw woning, het maken van een testament of samenlevingsovereenkomst. Maatwerk is vereist, waarbij een persoonlijke benadering en aandacht voorop staan!”

Marjon Vrielink

Notarieel medewerkster

Marjon Vrielink werkt sinds 1999 in het notariaat en vanaf 2001 bij Notariskantoor Kroezen. Voor alle notariële aktes met betrekking tot onroerend goed of vennootschaprecht kunt u bij haar terecht. “Het geeft mij veel voldoening als ik onze klanten met een tevreden gevoel naar huis zie gaan. Sommige problemen zijn nu eenmaal niet makkelijk op te lossen. Ik ben een echte doorzetter en blijf volhouden totdat de akte 100% naar wens is!”

Wendy Martens

Notarieel medewerkster

Wendy Martens werkt sinds 2007 bij Notariskantoor Kroezen. Zij houdt zich met name bezig met familierecht. “Ondanks mijn specialisatie heb ik een veelzijdige baan. Trouwen, scheiden, erven, schenken; het zijn alledaagse gebeurtenissen waar ik notariële stukken voor opmaak. Daarnaast spring ik af en toe bij als receptioniste. Dat is het leuke van werken in een klein team!”

Astrid Teggelaar

Receptioniste / telefoniste

Astrid Teggelaar werkt sinds 2002 in het notariaat. “Ik ben vaak het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Aan de telefoon of hier op kantoor. Het leuke is dat mijn werk daardoor heel afwisselend is. Ik maak graag een praatje en vind het belangrijk dat er goed geluisterd wordt!”

Met recht vertrouwd.

Bel ons voor meer info of voor een afspraak!

Aan een informatief gesprek van een half uur zijn geen kosten verbonden.

Wilt u graag een persoonlijk gesprek?

Contact gegevens

  Monnikstraat 62, 7571 CW Oldenzaal

   Telefoon: +31 (0)541 - 57 25 25

  Email: info@notariskantoorkroezen.nl

Over ons

Notariskantoor Kroezen is een modern, flexibel notariskantoor met als doel een optimale dienstverlening met oog voor de persoonlijke wensen van haar cliënten. Ons enthousiaste team bestaat uit Hans Kroezen (notaris), Mariska Verwoert (kandidaat-notaris), Jolyn Kienhuis (juriste), Rense Loohuis (paralegal) alsmede 4 secretariële medewerksters. Alle medewerkers hebben een ruime praktijkervaring in het notariaat.